Vă mulțumim că ați ales să cumpărați echipamente profesionale HoReCa de la IULCO IMPEX SRL prin intermediul site-ului nostru, iulco.com. Pentru a asigura transparența și claritatea relației noastre comerciale, am elaborat o pagină de „Termeni și Condiții” care să reglementeze relația noastră comercială.

1. Informații despre noi

iulco.com este operat de IULCO IMPEX SRL, cu sediul social în SENDRENI, Str. STR. ORHIDEELOR, Nr. 56, județul GALAȚI, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J17/46/2007, Cod unic de identificare fiscală RO20604389.

2. Acceptarea termenilor și condițiilor

Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor noastre. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

3. Procesul de comandă

Comenzile pot fi plasate prin intermediul site-ului nostru sau prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții. Toate comenzile sunt supuse disponibilității și confirmării prețurilor. Ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă în cazul în care prețurile sau informațiile despre produs au fost afișate incorect pe site.

4. Livrarea produselor

Vom depune eforturi rezonabile pentru a livra produsele comandate în cel mai scurt timp posibil, în conformitate cu termenele de livrare estimate la momentul comenzii. În cazul în care nu putem livra produsele comandate în timp util, vă vom informa cât mai curând posibil și vă vom oferi opțiuni alternative, inclusiv anularea comenzii și returnarea banilor plătiți.

5. Garanția produselor

Toate produsele vândute prin intermediul site-ului nostru beneficiază de garanția oferită de producător. Pentru informații specifice despre garanție, vă rugăm să consultați documentația produsului sau să ne contactați.

6. Retururile și schimburile

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul primit, vă puteți exercita dreptul de a returna produsul în termen de 30 zile calendaristice de la primirea acestuia. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul pentru a obține instrucțiuni detaliate despre procesul de retur.

7. Confidențialitatea datelor

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor dvs. și să respectăm prevederile legale referitoare la protecția datelor cu caracter personal. Pentru informații detaliate

8. Plăți

Pentru achizițiile efectuate prin intermediul site-ului nostru, acceptăm plăți prin op, transfer bancar. În cazul plății prin transfer bancar, livrarea va fi efectuată doar după confirmarea primirii plății. Pentru a proteja securitatea tranzacțiilor dvs., utilizăm protocoale de securitate SSL și de criptare a datelor.

9. Responsabilitatea utilizatorilor

Utilizarea site-ului nostru este subiectul regulilor și reglementărilor aplicabile și a acestor termeni și condiții. Sunteți responsabil de respectarea legilor și regulamentelor aplicabile în timp ce utilizați site-ul nostru. Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul nostru în orice mod care ar putea dăuna site-ului sau altor utilizatori, sau care ar încălca drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale noastre sau ale altor terți.

10. Proprietatea intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului nostru, inclusiv design-ul site-ului, textul, grafica, fotografii, software-ul și alte materiale, aparțin IULCO IMPEX SRL sau terților care ne-au furnizat aceste materiale. Utilizarea acestor materiale este permisă numai în scopuri personale și non-comerciale și nu conferă nicio licență sau drept de utilizare comercială a acestora.

11. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificări. Utilizarea continuă a site-ului nostru după publicarea modificărilor constituie acceptarea dvs. a acestor modificări.

12. Litigii și legi aplicabile

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare în România. Orice dispută care apare între dvs. și IULCO IMPEX SRL în legătură cu utilizarea site-ului nostru sau a produselor noastre va fi supusă jurisdicției instanțelor românești.

13. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții sau la utilizarea site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin email la adresa office@iulco.com.

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați echipamente profesionale HoReCa de la IULCO IMPEX SRL prin intermediul site-ului nostru, iulco.com. Sperăm să vă satisfacem nevoile și așteptările și să vă bucurați de produsele noastre de înaltă calitate.