Bine ați venit pe pagina noastră de Protecția datelor cu caracter personal. Ne preocupăm foarte mult de protejarea datelor dumneavoastră personale și vrem să vă asigurăm că suntem dedicați în protejarea informațiilor dvs. personale. Această pagină descrie modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile dumneavoastră personale.

1. Colectarea datelor cu caracter personal

Colectăm date cu caracter personal atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, plasați o comandă sau completați un formular de contact. Datele personale pe care le colectăm pot include numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon și informații despre plata dvs.

2. Utilizarea datelor cu caracter personal

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a vă procesa comenzile, pentru a vă oferi asistență cu privire la produsele noastre și pentru a vă oferi noutăți și oferte speciale. De asemenea, putem utiliza datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing, cum ar fi trimiterea de e-mail-uri cu oferte speciale sau cu noutăți despre produsele noastre.

3. Protejarea datelor cu caracter personal

Suntem dedicați în protejarea datelor dumneavoastră personale și luăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră personale împotriva pierderii, distrugerii, accesului neautorizat sau divulgării. Toate datele dumneavoastră personale sunt stocate pe servere sigure și accesul la aceste date este limitat la personalul nostru autorizat.

4. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nu dezvăluim datele dumneavoastră personale către terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru a procesa comenzile dvs. sau pentru a ne conforma legii. În cazul în care dezvăluim datele dumneavoastră personale către terțe părți, ne asigurăm că acestea respectă standardele noastre de confidențialitate.

5. Drepturile dumneavoastră cu privire la datele cu caracter personal

Dacă doriți să accesați, să corectați, să actualizați, să restricționați sau să ștergeți datele dumneavoastră personale, sau dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact sau prin email la adresa office@iulco.com.

6. Modificări ale politicii noastre de protecție a datelor cu caracter personal

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de protecție