Close

Despre noi

Firma noastră

Misiunea noastra este satisfacerea tuturor clientilor prin prezentarea unor propuneri proiectate cu solutii ideale de utilare.

SC IULCO IMPEX SRL Galati a fost infiintata avand ca obiect de activitate principal importul si distributia de echipamente profesionale pentru industria alimentara, sector in care s-a anticipat o retehnologizare inevitabila, in fabrici de mezeluri, fabrici de paine, restaurante, hoteluri, baruri, fast food, catering, patiserii, cofetarii, gelaterii, pizzerii, carmangerii, macelarii, magazine alimentare, etc.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 10 de zile

Echipa Noastra

cms-img

Echipamente HoReca Profesionale si Accesorii

Exigenta si seriozitatea manifestata in activitatea de zi cu zi, au trasat coordonatele de dezvoltare proprie a firmei, prin asocierea cu parteneri externi de renume international.

Recomandări

Recomand cu incredere echipa tanara deschisa spre nou si spre nevoile clientilor. Promti si seriosi recomand cu incredere succes echipei, cu siguranta am sa mai apelez la ei.

Full House - Galati

Astăzi, pentru deschiderea unui restaurant nu mai este suficientă doar mâncarea delicioasă, atmosfera caldă și primitoare. Astăzi este nevoie de concept. Multumim echipei Iulco Impex pentru consiliere, promptitudine si profesionalism.

Ballroom Andra - Tecuci


Close