Close

Legale

Acreditări

Concept și producție:

SC IULCO IMPEX SRL Galati a fost infiintata avand ca obiect de activitate principal importul si distributia de echipamente profesionale pentru industria alimentara, sector in care s-a anticipat o retehnologizare inevitabila, in fabrici de mezeluri, fabrici de paine, restaurante, hoteluri, baruri, fast food, catering, patiserii, cofetarii, gelaterii, pizzerii, carmangerii, macelarii, magazine alimentare, etc.

Produsele comercializate de SC IULCO IMPEX SRL sunt de cea mai bună calitate, in conformitate cu normativele ISO 9001 ,HACCP si Stardardele Europene de Calitate CE si sunt raspandite pe intreg teritoriul Romaniei.

Misiunea noastra este satisfacerea tuturor clientilor prin prezentarea unor propuneri proiectate cu solutii ideale de utilare.

Strategia societatii noastre este de a identifica cat mai exact problemele cu care se confrunta clientii nostri in acest domeniu de activitate. Calitatea utilajelor comercializate impreuna cu sistemul propriu de intretinere si service,revizii tehnice periodice pentru produsele vandute, ne permite acordarea unei garantii intre 1 si 3 ani si a asistentei post garantie de pana la 10 ani, cu piese de schimb originale.

Exigenta si seriozitatea manifestata in activitatea de zi cu zi, au trasat coordonatele de dezvoltare proprie a firmei, prin asocierea cu parteneri externi de renume international.

Societatea noastra are implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008)

ISO1 ISO2


Acest magazin online a fost creat folosind aplicația de comerț electronic PrestaShop,răsfoiți blogul despre comerț electronic al PrestaShop pentru noutăți și sfaturi despre vânzarea online și administrarea unui site de comerț electronic.


Close