Close

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Echipamentele pot fi ridicate personal de la depozitul nostru din Galati.

Livrate prin intermediul personalului IULCO IMPEX.

Pentru echipamente si utilaje modalitatea si termenele de livrare, montajul si transportul se stabilesc prin contract.

Pachetele sunt în general trimise în 3 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Curier Rapid cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin UPS Extra cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Pentru comenzile lansate pana in ora 14.00, livrarea se realizeaza A DOUA ZI lucratoare.

Pentru comenzile lansate dupa ora 14.00, livrarea se efectueaza in doua zile lucratoare.

Pentru piesele de schimb aduse la comanda, termenul de livrare se va stabili telefonic cu reprezentantii IULCO IMPEX.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care, unul sau mai multe produse comandate nu se afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Datorita numarului mare de comenzi primite, exista posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse sa nu fie disponibile in stoc, chiar daca pe website apar ca fiind disponibile.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare si costurile vor fi aplicate fiecarui produs. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.


Close