Close

Blog Categories

Archives

Latest Posts

Starbucks deschide la Pitesti, in Centrul Comercial Trivale
Lantul de cafenele Starbucks a deschis astazi o noua unitate, in Centrul Comercial Trivale din Pitesti. 
on iun 15, 2018 | by Webmaster
Taco Bell deschide al treilea restaurant in Romania
Lantul de tip fast-food cu specific mexican Taco Bell pregateste deschiderea celui de-al treilea restaurant al sau de...
on iun 15, 2018 | by Webmaster

Taco Bell deschide al treilea restaurant in Romania

Posted on: iun 15, 2018 | Author: Webmaster | Categories: Noutati Horeca

Lantul de tip fast-food cu specific mexican Taco Bell pregateste deschiderea celui de-al treilea restaurant al sau de pe piata locala. Noua unitate ce va fi amplasata in centrul comercial ParkLake din Bucuresti, iar inaugurarea va avea loc pe data de 12 iulie a.c.

Taco Bell deschide al treilea restaurant in Romania

Sub motto-ul „Incepator? Taco Bell te sustine”, doritorii se pot inscrie pe platforma www.taco-bell.ro/incepatori, pentru a fi printre cei pe care Taco Bell ii va sustine in pasiunea lor inca din prima clipa. Campania debuteaza cu un video-manifesto, care celebreaza curajul de a fi incepator si experienta pe care o poti trai atunci cand alegi sa incerci lucruri noi. Pentru a intra in faza de recrutare, fanii trebuie sa incarce pe website un scurt video in care arata la ce sunt incepatori, pana pe 4 iulie 2018. Optiunile includ skateboarding, longboarding, snowboarding, kitesurfing, surf, climbing, street dance si gaming, insa nu se limiteaza la acestea. Lista este deschisa si pentru cei care isi doresc sa inceapa o aventura noua si sa iasa din zona de confort.

„La inceput, e nevoie sa ai curaj si sa vrei constant sa iti impingi limitele ca sa evoluezi. Sa treci peste teama ca te vei impiedica, vei cadea si chiar vei esua, pana ce lucrurile incep sa se lege. Sa traiesti apoi intens aventura, sa #livemas fiecare clipa, sa te simti atat de bine, incat sa-i molipsesti pe cei din jur cu entuziasmul tau. Sa cauti mereu sa experimentezi lucruri noi, caci acesta este felul tau de a trai viata din plin. Taco Bell este cel mai mare fan al incepatorilor. Iar, acum, si sustinatorul lor oficial”, spune Mark Hilton, CEO, Sphera.

 

Taco Bell este operat in Romania de Sphera Franchise Group S.A., care mai  detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery.

Comments (0)

No comment

Add a comment

You need to Login to add comments.

Close